FK Poprad

Oficiálna stránka

Zimná príprava mužstva dospelých FK POPRAD oficiálne začala 5. 1. 2017. Do zimnej prípravy sa však už dnes zapojil aj bývalý reprezentant a veľký talent slovenského futbalu – Stanislav Šesták. Vo svojej kariére bol hráčom prestížnych zahraničných líg a účastník vrcholových medzinárodných podujatí ako MS, či ME vo futbale.

Elitný útočník dnes absolvoval s mužstvom prvý spoločný tréning, ktorého náplňou boli kondičné behy v lokalite Štrbské Pleso. Jeho príchodu predchádzalo niekoľko jednaní s vedením klubu i rozhovory s niektorými hráčmi, či funkcionármi klubu, ktorých Stanislav Šesták spoznal počas svojej doterajšej kariéry. Dlhé rokovanie však dospeli k vzájomnej dohode.

Príchodom Stanislava Šestáka sa v klube vyriešila otázka posilnenia ofenzívnych radov, keďže klub počas posledných zápasov hľadal svojho kanoniera. Množstvo nevyužitých šancí v jesennej časti sa podpísalo pod bodové trápenie klubu, no aktuálne má klub však stále postup do celoštátnej druhej ligy vo svojich rukách. Šesták by mal byť v rozhodujúcom štádiu základnej časti citeľnou podporou na ihrisku i mimo neho.

Stanislav Šesták o svojom príchode do FK POPRAD:

„Od začiatku som zo strany vedenia klubu pociťoval úprimný záujem. Vedenie a klub sú ochotní akceptovať čas, ktorý chcem venovať rodine a dospeli sme k dohode, ktorá mi to umožňuje. Verím, že Popradu budem môcť pomôcť v napĺňaní cieľov, ktoré si stanovili.“

FK Poprad je občianske združenie, ktoré zastrešuje profesionálny futbal v Poprade od detských kategórií až po A mužstvo. Na 2 štadiónoch v Poprade trénuje 300 hráčov pod vedením skúsených trénerov. Okrem aktívnej prípravy hráčov a účasti v slovenských a zahraničných turnajov je FK Poprad aktívny aj pri vytváraní vlastných aktivít, turnajov a festivalov. Viac info na oficiálnej stránke klubu fkpoprad.sk.
Kontakt: Ing. Martina Kováčová – FK POPRAD marketing manager | info@fkpoprad.sk | +421 907 818 709